Vein eilen lehteen Sofian kuolin ilmoituksen :( Ilmoitus on pieni ja kaunis.. tuli taas pahaolla :(

Välillä on ihan hyvä olo, mutta sitten iskee taas se kamala ikävä ja ahdistus.. yhtäkkiä tajuaa ettei Sofiaa ole olemassa enää, mun pieni tarhapöllö, tukka aina sekasin ja suuret siniset silmät. Enää ei saa nähdä eikä ottaa syliin :(

Sain tänään siivottua Sofian huoneen, pesin hänen pyykkinsä ja laijittelin kaikki isot ja vaaleanpunaiset vaatteet laatikkoon.. jätin vain ihan pienet vaatteet piironkiin, odottamaan jos joskus niillä olisi käyttäjänsä.

Tavaroista löytyi paljon muistoja ja monesti tuli itku :( Pieni hammasharjakin löytyi, sitä ei Sofia koskaan tarvinnut.. isoja haalareita ja monta nättiä mekkoa kesäksi, kaikki meni laatikkoon.. tuntui pahalta mutta silti tuntui, että nyt on aika tehdä tämä siivous.

Sofia muisto vitriiniin meni Sofan ranteessa ollut nauha laitokselta, sitten se kopassa ollut lappu jossa oli paino ja pituus.. ja neuvolakortti jossa ei ollut montaa merkintää :(

Olen ollut nyt 2 päivää yksin elukoiden kanssa päivisin, Kimmo meni töihin maanantaina.. aika ei kulu näin aamupäivisin.

Päivä kerrallaan eteenpäin.. ei oikein muuta nyt voi :(