Aika kuluu välillä todella nopeesti ja kohta se taas matelee.. Onni kasvaa kovaa vauhtia mahassa ja on kova jätkä potkimaan ja liikkumaan. Mitä enempi on tullut viikkoja (nyt 26+3) sitä enempi alkaa pelottamaan tuleva synnytys. Mä en aio synnyttää normaalisti :( pelkää niin menetystä etten pysty :( pelkopolille mennään 19.9 ja toivon että sieltä tullaan sektio ajan kanssa takaisin. Etinen istukkakin kyllä saattaa vielä olla joten se olisi pääsy sektioon.

Olo alkaa olla aika tukala, polvia särkee painon nousu ja selkää huutaa hoosiannaa.. lääkäri määräsi panacodit yöksi mut en tiiä auttaako ne nyt oikeastaan. Kohdun korkeus oli rv 25+3 24cm.. Yöt menee valvoessa ja lukiessa, unirytmi on ihan sekaisin.. taas.

Kossien koulukin alkoi, Aleksi aloitti yläasteen ja Jesse meni ysille.. tunnen aika vanhaksi oloni välillä :D Onneksi kouluun ei ole kovin pitkästi ja sinne menee suoraan pihalle pyörätie ei tarvi ylitellä teitä.. joskus sitä pelkää noiden isompienkin puolesta ihan liikaa, tai voiko liikaa koskaan pelätä?

Sofia on ollut mielessä nyt sillalailla hyvällä tavalla, olen pystynyt ajattelemaan tyttöä itkemättä ja nauranut hänen ihanille tavoilleen <3 kuten se kun maito ei enää kelvannut hän oli nukkuvinaan :D silmän raosta katsoi et huomaako se :D

Mutta aika nopsaan nyt kirjoitin.. lisää kuulumisia sitten taas myöhemmin :)