Kohta kuukausi leikkauksesta... kipuja on yhä edelleen. Oikea lonkka ja sen seutu on välillä ihan sairaan kipee.. se sama kipu oli jo ennen leikkausta. Mullehan asennettiin Synfix implantti nikamien väliin... klikkaamalla sanaa näkee mikä se oikein on.. Yhä edelleen pelottaa se kun luudutettujen nikamien yläpuolella on myös se nikamasiirtymä.. kun ei ole mitään takuuta siitä alkaako se oireilemaan :( Mun saikku loppuu kesäkuun viimesenä päivänä, onhan siihen aikaa mutta pelottaa aikalailla miten mä selviän töissä. Jos toi selkä ei kestäkkään niin mitä mä sitten teen?? Uudellen koulutusko?? Mihin tämmönen selkävaivanen oikein voisi kouluttautua?? Sosiaaliala kiinnostaisi mutta mikä on semmonen jossa ei tarvi nostella jnejne.. huoh!! Turhaapa näitä oikeestaan vielä miettii, aikaa kummiski vielä on.. mutta aika menee yllättävän nopeasti. 

Tympii kun ei oikein mitään pysty tekemään, pihalla ois siivottavaa ja kaikkea muutakin näperrettävää.. pakko vaan ottaa rauhassa. Vaatii multa aikalailla sinnikkyyttä kun olen tottunut tekemään kokoajan jtn. Jospa se tästä.. Pitäis keksiä jotain semmosta tekemistä jossa ei tarvi selkää rasittaa, kutoa ja virkata en osaa joten ei kiitos.. 

Hyvää vappua kaikille.. toivotaan ettei siitä tulisi kovin luminen.. ja kovasti voimia muutamalle fb. kaverille joita elämä on nyt kolhassu aikalailla..