Meidän pikku Onni syntyi 9.11 klo.9.07 <3 pojalla oli painoa 3710g ja pituutta 51cm <3 jäntevä ja tomera kossi :)
Meillä oli hiukan lentävä lähtö vaikka suunnitelmat oli hiukan erillaiset :D Oli tarkoitus lähteä torstaina 8.11 iltasella ajeleen mun tädille Ouluun, viedä samalla pojat isälleen.. Kimmo oli tankkaamassa autoa kun ajattelin tehdä viime hetken jutut leikkausta varten eli se iki ihana suolentyhjennys.. Tyhjennys sai aikaan valtavan verenvuodon :( kohdusta.. Menin shokkiin ja aloin ensin siivota lattioita ennen kun soitin mihinkään.. en tajunnut heti edes soittaa hätänumeroon vaan soitin Ouluun osastolle.. joska mut komennettiin sohvalle ja soittaan ambulanssi.. sain pidettyä itseni ihmeenkin rauhallisena, mun teinit oli kotona ja annoin neuvoja mitä pitää tehdä ja kerroin että mä joudun nyt lähtemään ambulanssilla.. en ollu kipeä onneksi.
Ambulanssilla meni 1h17min tuossa matkalla eli aika nopeesti tultii... Poika potki mahassa joten itse pysyin rauhallisena..
Paikan päällä sitten makasin käyrillä synnytyssalissa ja aloin supistelemaankin.. veri johtui siitä että synnytys oli alkamassa itsekseen.. Supistuksia ja vauvan vointia seurattiin 2h ajan ja sain kipu lääkkeitä.. onneksi supistukset laantui ja pääsin "nukkumaan" osastolle :)

Aamulla sitten Kimmo tuli ja me lähettiin klo.8 leikkuriin.. ja loput te tiedättekin.. ihana tummatukkainen poika karjasi ekan kerran 9.07..
Maanantaina pääsin jo pois koska vointi oli kivuista huolimatta hyvä ja sairaalassa ei ole kiva olla..
Eka yö meni hyvin, mähän en imetä vaan sain estolääkityksen maidon nousuun.. en nyt ala omaa tissianatomiaa tässä selittämään :) mutta juttelu kätilön kanssa riitti ja lääkärikin oli samaa mieltä että ei kannata alkaa taistelemaan :)

Laitan kuvan Onni pojasta kuhan saan tämän blogin taas toimimaan :/
(ei siirrä kuvia)